Λίγα Λόγια για μένα

Το ταξίδι της ζωή μου ξεκινάει από την Βόνιτσα Αιτωλ/νίας όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Ο επόμενος σταθμός είναι το Καρπενήσι όπου και ορκίζομαι ως Πτυχιούχος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος.

Ως ανήσυχο πνεύμα και ως ανεξάρτητη όμως ερχόμενη στην Αθήνα αρχίζω να απασχολούμαι σε διάφορες δουλειές ενώ παράλληλα σπουδάζω σε σχολή Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Για πολλά χρόνια δουλεύω σε εταιρεία παραγωγής ως δημοσιογράφος και ως υπεύθυνη σε υπηρεσίες εναλλακτικών θεραπειών καθώς και στην οργάνωση σεμιναρίων με θέματα ψυχολογίας .Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Ψυχολογίας. Έχω υπάρξει μέλος σε συλλόγους παραδοσιακών χορών, δρομέων, φιλαρμονικής (Σαξόφωνο) και φωτογραφίας. Μου αρέσει το θέατρο και ο κινηματογράφος.

Είμαι αρκετά καλή στις συμβουλές (δεν είναι τυχαίο που οι φίλοι μου ζητάνε την γνώμη μου), πολύ καλές οργανωτικές ικανότητες,επικοινωνιακή (όταν θέλω που λένε και οι φίλοι μου), με χιούμορ και αγάπη για όλο τον κόσμο.Προσπαθώ να δέχομαι τους ανθρώπους με τα ελαττώματα τους και πίστεψε με κάνω μεγάλη προσπάθεια όταν έρχομαι αντιμέτωπη με μίζερους και αρνητικούς ανθρώπους.

Σήμερα αποφάσισα να προσφέρω αυτά που για πολλά χρόνια πρόσφερα σε άλλους, τις γνώσεις μου, την ψυχή μου, το μεράκι μου και την αγάπη μου στο δημιούργημα μου.

Αλλάξτε τις σκέψεις σας και θα αλλάξει ολόκληρη η ζωή σας

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε