ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αλλεργία 

Αλλεργία - είναι η αυξημένη ευαισθησία του οργανισμού σε ουσίες κάθε είδους - προϊόντα, μαλλί, σκόνη, γύρη, χημικά προϊόντα. Σχεδόν το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από αλλεργίες. Οι αιτίες των αλλεργιών είναι πιο συχνά η κακή διατροφή και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής.
Το πρόγραμμα αφαιρεί τα κύρια συμπτώματα της αλλεργίας, βελτιώνει την ανθρώπινη φυσική κατάσταση, και βοηθά τη διαδικασία σταθεροποίησης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Και καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε την ολοκληρωτική προσέγγιση για την αποκατάσταση της υγείας από την DEHolding, που συνδυάζει τη χρήση των συσκευών DeVita και προϊόντα DeLixir.

Πρόγραμμα DeVita Ritm Base: Όμορφη επιδερμίδα 


Τα προβλήματα με το δέρμα προκύπτουν λόγω βλάβης των εσωτερικών οργάνων. Στο πρόσωπο εμφανίζεται ακμή, αγγειακές ανωμαλίες κ.λπ. Αυτά τα προβλήματα συνήθως αντιμετωπίζουν οι έφηβοι, οι οποίοι βιώνουν ορμονικές αλλαγές, καθώς και άτομα που πάσχουν από διαταραχές του ενδοκρινικού και του πεπτικού συστήματος.

Το πρόγραμμα ομαλοποιεί τους αδένες του δέρματος και ενισχύει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος, βελτιώνει τις μεταβολικές διαδικασίες εντός κυττάρων.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Στο πλαίσιο της δράσης του προγράμματος, σκώληκες - ασκαρίδες

Στο πλαίσιο της δράσης του προγράμματος, σκώληκες - ασκαρίδες σταματούν να τρέφονται, γεγονός που οδηγεί στον θάνατο τους και στην απομάκρυνση τους από τον οργανισμό μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα

Αυγά σκωλήκων - νηματώδη και ασκαρίδες - εισέρχονται στο οργανισμό μέσω των άπλυτων φρούτων και λαχανικών, λάθος μαγειρεμένων κρεάτων και βρώμικων χεριών. Οι σκώληκες που ζουν στον ξενιστή, τρέφονται με τους ιστούς του και τα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού (εξ ου και η ανθυγιεινή όρεξη), και στη συνέχεια παράγουν τοξίνες. Αρχίζει δραστική απώλεια βάρους, ξεφλούδισμα του δέρματος, απώλεια μαλλιών. Η πιο κοινή σκώληκες - ασκαρίδες. Μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο εντερικό τοίχωμα, εντερική απόφραξη, περιτονίτιδα, βρογχίτιδα, πνευμονία, αιμόπτυση, προβλήματα στο ήπαρ και το πάγκρεας. Ο παρασιτικός βίος των ασκαρίδων και των νηματωδών προκαλεί αλλεργική αντίδραση, η οποία εκδηλώνεται ως βρογχικό άσθμα, και δερματικά εξανθήματα. Στο πλαίσιο της δράσης των σκουληκιών να σταματήσει πρόγραμμα που οδηγεί στο θάνατο τους και τη φυσική κατάληξη των παρασίτων του γαστρεντερικού σωλήνα σίτισης. Στο πλαίσιο της δράσης του προγράμματος, οι σκώληκες σταματούν να τρέφονται, γεγονός που οδηγεί στον θάνατο τους και στην απομάκρυνση τους από τον οργανισμό μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Το «Αντιβακτηριακό» πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap.

Το «Αντιβακτηριακό» πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap.
Το «Αντιβακτηριακό» πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap.

Τα παθογόνα βακτήρια προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας: επιπλοκές στην απλή γρίπη και στο κρυολόγημα, πεπτικά προβλήματα, αλλοιώσεις του αναπνευστικού συστήματος κ.α. Τα βακτήρια μεταδίδονται με ποικίλους τρόπους: σεξουαλικά, μέσω του αέρα και των κατοικίδιων. Συνήθως οι λοιμώξεις που προκύπτουν από τα βακτήρια είναι πιο σοβαρές από τις ιογενείς και για την καταπολέμηση τους θα πρέπει να χορηγηθούν αντιβιοτικά. Το πιο επικίνδυνο στην εξέλιξη των ασθενειών που προκαλούνται από βακτηριακή λοίμωξη, είναι η απελευθέρωση των βακτηριακών τοξινών, οι οποίες έχουν φλεγμονώδη δράση, προκαλούν δηλητηρίαση του σώματος και βλάπτουν τα όργανα. Οι τοξίνες και τα αντιβιοτικά μπορούν να προκαλέσουν μείωση της άμυνας του οργανισμού, και έτσι η ανάρρωση από βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το «Αντιβακτηριακό» πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap Baseχρησιμοποιείται για να μειώσει την σοβαρότητα των συμπτωμάτων της δηλητηρίασης και να ανακουφίσει την κατάσταση του ατόμου με βακτηριακή λοίμωξη του πεπτικού και του αναπνευστικού συστήματος. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα η ανάρρωση γίνεται πιο αποτελεσματική και γρήγορη. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος»

Το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος»
Το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος»

Το λεμφικό σύστημα αποτελείται από λεμφαδένες, αγγεία, τριχοειδή και λεμφικούς κόμβους μέσω των οποίων κυκλοφορεί η λέμφος που είναι ένα διαφανές υγρό πλούσιο σε λεμφοκύτταρα. Οι δύο κύριες λειτουργίες του λεμφικού συστήματος είναι το ανοσοποιητικό σύστημα προστασίας και ο καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες. Η λέμφος καθαρίζεται με φυσικό τρόπο, διερχόμενη από τους λεμφαδένες. Όταν ο φυσικός μηχανισμός καθαρισμού μέσω του λεμφικού συστήματος δεν είναι επαρκής λόγω υπερβολικού τοξικού φορτίου, μπορεί να έχουμε συσσώρευση των τοξινών στον εξωκυττάριο χώρο σε ποσοστό που αγγίζει το 83%, με συνέπεια την επιβάρυνση των λειτουργιών των οργάνων απέκκρισης: συκώτι, έντερα, νεφρά. Το πρόγραμμα «Καθαρή λέμφος» συμβάλλει στην αραίωση της λέμφου, στην απομάκρυνση των τοξινών και των περίσσιων υγρών, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τόσο το ανοσοποιητικό σύστημα όσο και τον μεταβολισμό. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVitaμε διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Υποστηρίζει το σύστημα σε περιόδους έντασης και έντονης κόπωσης των μυών
Υποστηρίζει το σύστημα σε περιόδους έντασης και έντονης κόπωσης των μυών

Υποστηρίζει το σύστημα σε περιόδους έντασης και έντονης κόπωσης των μυών. Ένας στους τρεις κάτοικος του πλανήτη μας αντιμετωπίζει πόνο στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη. Αιτίες του προβλήματος μπορεί να είναι: λοίμωξη, τραυματισμός, οι αλλεργίες, το υπερβολικό βάρος, πρωταθλητισμός, η κακή διατροφή και ούτω καθεξής. Το πρόγραμμα βελτιώνει τη ροή του αίματος προς την περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα, μειώνει τη φλεγμονή, το οίδημα και τον πόνο. Υποστηρίζει το σύστημα σε περιόδους έντασης και έντονης κόπωσης των μυών. Προσφέρει μια ευεργετική επίδραση στις νευρικές απολήξεις των αρθρώσεων και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπηση θραύσεων και φλεγμονών στο νευρικό ιστό.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Πρόγραμμα DeVita AP Base: STOP Παράσιτα

Πρόγραμμα DeVita AP Base: STOP Παράσιτα
Πρόγραμμα DeVita AP Base: STOP Παράσιτα

Η ολοκληρωτική αποκατάσταση του οργανισμού, χωρίς την απαλλαγή από τα παράσιτα δεν είναι δυνατόν να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Τα παράσιτα αποτελούν έναυσμα για πολλές χρόνιες παθήσεις: χολοκυστίτιδα, χολολιθίαση, παγκρεατίτιδα, κολίτιδα, διαβήτη, άσθμα, δερματίτιδα. Συμπτώματα όπως η χρόνια κόπωση, η ευερεθιστότητα και το άγχος, η υπερκινητικότητα στα παιδιά, η αναιμία, τα εύθραυστα νύχια και μαλλιά, τα προβλήματα με το δέρμα, οι πονοκέφαλοι, οι διατροφικές διαταραχές, η χαμηλή ανοσία, μπορούν να είναι συμπτώματα παρασίτωσης. Όλες οι παρασιτικές ασθένειες είναι επικίνδυνες επειδή συνήθως είναι μεταμφιεσμένες ως άλλες ασθένειες.Το πρόγραμμα σας επιτρέπει καταπολεμήσετε τα πιο κοινά παράσιτα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αποκατάσταση της υγείας, από την DEHolding, που συνδυάζει τη χρήση των συσκευών DeVita και των προϊόντων DeLixir.

Το πρόγραμμα «Κατά του απλού έρπη»

Το πρόγραμμα «Κατά του απλού έρπη»
Το πρόγραμμα «Κατά του απλού έρπη»

Ο απλός έρπης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως "Ερπης" ή «Πυρετός». Ο ιός εκδηλώνεται ως επώδυνα κυστίδια και προσβάλει τις μεμβράνες των βλεννογόνων, συνήθως εμφανίζεται στην περιοχή των χειλιών. Επίσης, μπορούν να εμφανιστούν εξανθήματα στην βλεννογόνο μεμβράνη της μύτης, στα γεννητικά όργανα ή στη γλώσσα. Ο απλός έρπης είναι εξαιρετικά μεταδοτικός ιός, ειδικά κατά την αρχική εκδήλωση της λοίμωξης. Εάν εμφανιστεί ο ιός στο ανθρώπινο σώμα, παραμένει εφ' όρου ζωής. Η οξεία φάση της νόσου συνοδεύεται από πυρετό, αδυναμία και έντονο πόνο των προσβεβλημένων περιοχών. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους κανόνες υγιεινής, τα εξανθήματα μπορούν να εξαπλωθούν σε διάφορες περιοχές.Το πρόγραμμα «Κατά του απλού έρπη» μειώνει αποτελεσματικά την επιβάρυνση του ιού και αποτρέπει την εμφάνιση των σημαδιών της λοίμωξης στους βλεννογόνους υμένες.Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Ο πόνος στις αρθρώσεις και την σπονδυλική στήλη μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους
Ο πόνος στις αρθρώσεις και την σπονδυλική στήλη μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους

Ο πόνος στις αρθρώσεις και την σπονδυλική στήλη μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους. Τις περισσότερες φορές είναι: φλεγμονή στο νεύρο, το οποίο συμβαίνει λόγω της καθιστικής ζωής, μώλωπες, υπερβολικό βάρος, κήλη, δίσκοι της σπονδυλικής στήλης, κρυολογήματα, σωματικές δραστηριότητες, καταστροφή του χόνδρου και φλεγμονής της άρθρωσης. Το πρόγραμμα βοηθά στη μείωση του πόνου, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος, την ομαλοποίηση του μυϊκού τόνου, και συμβάλει στην ενεργοποίηση των μεταβολικών διαδικασιών σε κατεστραμμένους ιστούς.Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την #DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Η χρήση του προγράμματος «Κατά της γρίπης»

Η χρήση του προγράμματος «Κατά της γρίπης»
Η χρήση του προγράμματος «Κατά της γρίπης»

Η γρίπη είναι μια ασθένεια που επηρεάζει το άνω και κάτω αναπνευστικό σύστημα, που συνοδεύεται από σοβαρά συμπτώματα και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές. Η γρίπη αρχίζει έντονα και γρήγορα (από τη στιγμή της μόλυνσης μέχρι τα πρώτα συμπτώματα περνάνε μόλις 48 ώρες). Το κύριο σύμπτωμα της είναι η αυξημένη θερμοκρασία του σώματος (40 ° C ή υψηλότερη). Αυτή η θερμοκρασία μπορεί να διατηρηθεί για περισσότερο από 5 ημέρες, γεγονός που προκαλεί δύσπνοια ή αναπνευστική ανεπάρκεια, ακόμη και επιληπτικές κρίσεις. Σε άτομα όπως οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά, αυτή η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να οδηγήσει σε ένα μολυσματικό-τοξικό σοκ (μια κατάσταση που επηρεάζει σοβαρά τα ζωτικά όργανα).
Η χρήση του προγράμματος «Κατά της γρίπης», δίνει την δυνατότητα να ανακουφίσετε την κατάσταση του ασθενούς, και με την ολοκληρωμένη προσέγγιση, δηλαδή με τη χρήση των υπόλοιπων προγραμμάτων κατά των ιών της γρίπης - να αποκαταστήσετε γρήγορα την υγεία του.Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Το πρόγραμμα «Ορμονική ισορροπία»

Το πρόγραμμα «Ορμονική ισορροπία»
Το πρόγραμμα «Ορμονική ισορροπία»

Το ενδοκρινικό σύστημα ρυθμίζει τις δραστηριότητες του σώματος με την βοήθεια ορμονών και παρέχει ένα σταθερό εσωτερικό περιβάλλον (ομοιόσταση). Το ενδοκρινικό σύστημα σχετίζεται με την εξέλιξη των οργάνων, την ανάπτυξή τους και την αναπαραγωγική τους λειτουργία. Επίσης, ρυθμίζει την ψυχική κατάσταση και τις συναισθηματικές αντιδράσεις του ανθρώπου. Το σύστημα περιλαμβάνει διάφορα όργανα και αδένες, το καθένα από αυτά παράγει τις δικές του ορμόνες. Οποιαδήποτε βλάβη στο ενδοκρινικό σύστημα προκαλεί ένα ευρύ φάσμα από προβλήματα υγείας που κυμαίνονται από ψυχολογικές διαταραχές έως και σωματικές αναπηρίες. Οι ορμονικές διαταραχές μπορούν να προκαλέσουν απότομη απώλεια ή, αντίθετα, αύξηση βάρους, δερματικά προβλήματα, θολή όραση, πυρετό, διαταραχές ύπνου κ.α.
Το πρόγραμμα «Ορμονική ισορροπία» ομαλοποιεί τις λειτουργίες του ενδοκρινικού συστήματος ιδιαίτερα του άξονα υποθαλάμου - υπόφυσης - επινεφριδίων- γονάδων και ρυθμίζει τις διαδικασίες απέκκρισης του σώματος.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: "Ομαλοποίηση πεπτικού".

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: "Ομαλοποίηση πεπτικού"
Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: "Ομαλοποίηση πεπτικού"

Το σώμα μας βιώνει συχνά ένα αυξημένο φορτίο στο πεπτικό σύστημα όπου διευκολύνεται από παράγοντες όπως διατροφικές διαταραχές, πρόσληψη "άγνωστων τροφίμων", σνάκς, υπερκατανάλωση τροφής και στρες. Με αποτέλεσμα να ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσάρεστα συμπτώματα όπως: δυσπεψία, μετεωρισμός, πόνος και δυσφορία. Η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και κατά συνέπεια, η παροχή ενεργείας στο σώμα μας εξαρτάται από την ποιότητα της πέψης.Για να βοηθηθεί ο οργανισμός ώστε να ξεπεράσει όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις της γαστρεντερικής οδού, έχουμε δημιουργηθεί ένα ειδικό πρόγραμμα στην συσκευή DeVita Ritm Base με την ονομασία Ομαλοποίηση πεπτικού. Εναρμονίζει τη λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα, βοηθά το σώμα να αφομοιώσει εύκολα την τροφή, ελαττώνει τον κίνδυνο διατροφικών διαταραχών, μειώνει το αίσθημα βάρους και δυσφορίας και ανακουφίσει από την καούρα και τους εντερικούς σπασμούς.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά καλύτερα από τις 7 έως τις 9μμ. Επαναλάβετε την εφαρμογή του προγράμματος μετά από 30λεπτά εάν χρειαστεί.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

DeVita AP- 30
DeVita AP- 30

Η μοναδική παγκοσμίως συσκευή συχνοτήτων «DeVita-AP»προορίζεται για την διατήρηση υψηλού δείκτη υγείας για κάθε άνθρωπο. Η συσκευή επιδρά στοχευμένα στα βακτήρια και τα παράσιτα, χωρίς να επιφέρει καμία βλάβη στους γύρω ιστούς. Η συσκευή διαθέτει 30 προγράμματα, τα οποία θα βοηθήσουν εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους να διατηρήσετε μια καταπληκτική διάθεση και ευεξία. Πλεονεκτήματα του «DeVita AP»:• Καθαρίζει αποτελεσματικά τον οργανισμό, βοηθώντας όχι μόνο να απαλλαγείτε από τους μύκητες, ιούς και τα παράσιτα, αλλά και να διατηρήσετε την νεότητα, να βελτιώσετε τις αντοχές σας.• Ομαλοποιεί την λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων, βελτιώνοντας την υγεία των ματιών, απαλλάσσοντας από ημικρανίες και πονοκεφάλους.• Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστατεύει από τα εποχιακά κρυολογήματα και βοηθάει στην πρόληψη των αλλεργιών.• Είναι ακίνδυνη για τα παιδιά: η συσκευή αποτελεί ένα άριστο μέσον για την πρόληψη από τις έλμινθες και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια.
Υποστηρίζει τον μυϊκό τόνο, προσδίδει φρεσκάδα και ενέργεια.

DeVita RITM - 30
DeVita RITM - 30

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: Αποτοξίνωση

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: Αποτοξίνωση
Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base: Αποτοξίνωση

Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας συσσωρεύονται στο σώμα μας τοξίνες, οι οποίες μεταφέρονται στο σώμα μας από το εξωτερικό περιβάλλον - εξαιτίας των ανθυγιεινών συνηθειών μας και από τo περιβάλλον γενικά. Υπάρχουν όμως και άλλα είδη τοξινών που κάνουν την εμφάνισή τους στον οργανισμό λόγω βακτηρίων ή μετά από προπόνηση. Συνήθως, το σώμα απαλλάσσεται από τις τοξίνες χωρίς κάποια επιπρόσθετη βοήθεια, αλλά όταν η συσσώρευση είναι αυξημένη αδυνατεί να τις αποβάλλει. Για να βοηθηθεί το σώμα στην αποβολή των τοξινών υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ritm Base με την ονομασία Αποτοξίνωση. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε ώρα της ημέρας. Συνιστάται ιδιαίτερα η κατανάλωση άφθονου νερού, τουλάχιστον 1-1,5 λίτρα την ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Νέα προγράμματα

Νέα προγράμματα
Νέα προγράμματα

Ακολουθήστε την ολιστική προσέγγισή το DeLixir Ultra Slim+ με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα των συσκευών DeVita Ap & DeVita Ritm και θα εκπλαγείτε από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που θα φανούν άμεσα στο σώμα σας!

Τα νέα προγράμματα είναι τα εξής:

DeVita Ap:

1. Έλεγχος βάρους ( Weight Control )

2. Υγιής λέμφος (Healthy lymph)

3..Χωρίς τοξίνες (Without toxins)

Αυτόματα προγράμματα

1.Απώλεια βάρους (Weight reduction)

2. Ελάττωση πόντων (Waist points reduction)

DeVita Ritm:

1.Προστασία ανοσοποιητικού συστήματος (Immune system protection)

2. Υγιή νεφρά (He

Ακολουθήστε την ολιστική προσέγγισή το DeLixir Ultra Slim+ με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα των συσκευών DeVita Ap & DeVita Ritm και θα εκπλαγείτε από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που θα φανούν άμεσα στο σώμα σας!

Τα νέα προγράμματα είναι τα εξής:

DeVita Ap:

1. Έλεγχος βάρους ( Weight Control )

2. Υγιής λέμφος (Healthy lymph)

3..Χωρίς τοξίνες (Without toxins)

Αυτόματα προγράμματα

1.Απώλεια βάρους (Weight reduction)

2. Ελάττωση πόντων (Waist points reduction)

DeVita Ritm:

1.Προστασία ανοσοποιητικού συστήματος (Immune system protection)

2. Υγιή νεφρά (Healthy kidneys)

3.Ρύθμιση αυτόνομου νευρικού συστήματος (Vegetative regulation )

4. «Κυτταρική αναπνοή» ("Cellular Breath")

5. Έντερο χωρίς προβλήματα (Intestine without problems)

Αυτόματα προγράμματα

1.Ενεργοποίηση μεταβολισμού (Metabolism Stimulation)

2. Ενίσχυση μεταβολισμού (Metabolism Boost)

althy kidneys)

3.Ρύθμιση αυτόνομου νευρικού συστήματος (Vegetative regulation )

4. «Κυτταρική αναπνοή» ("Cellular Breath")

5. Έντερο χωρίς προβλήματα (Intestine without problems)

Αυτόματα προγράμματα

1.Ενεργοποίηση μεταβολισμού (Metabolism Stimulation)

2. Ενίσχυση μεταβολισμού (Metabolism Boost)